top of page
  • Tatlı

İstanbul Lokmacı Hayır Lokması Fiyatları Tatlıcı

Güncelleme tarihi: 9 Nis


"İstanbul Hayır Lokması" geleneksel olarak düğün, nişan, sünnet gibi özel etkinliklerde dağıtılan bir tür tatlıdır. Bu tatlı, özel günlerde misafirlere ve sunulana ikramlar kutlamaların ve sevinçli anların bir parçası haline gelir. Etkinliklerle ilgili olarak yapılan etkinliklerde dağıtılabilir.


İstanbul Lokmacı 'nın nasıl hazırlandığı ve sunulduğu, genellikle lokma tatlılarının genel tarifine benzer şekildedir. Lokma tatlısı, un, su, maya ve tuz gibi basit malzemelerin karıştırılmasıyla yapılan hamurdan yapılır. Bu hamur sıcak yağda kızartılarak altın rengini alır. Ardından şerbet hazırlanır ve lokmalar bu şerbet batırılarak tatlandırılır. Bu tatlılar genellikle sıcak olarak sunulur.

Geleneksel olarak İstanbul Hayır Seyyar Lokmacısı, özel günlerin sevincini paylaşmayı ve toplumsal dayanışmasını artırmayı amaçlıyor. İnsanlar bu tür etkinliklerde lokmaları satın alarak veya bağış yaparak katkı işlerine katkıda bulunurlar.


istanbul-lokmaci-hayir-lokmasi-fiyatlari-tatlici
istanbul-lokmaci-hayir-lokmasi-fiyatlari-tatlici

İstanbul Lokmacı, Lokmacı Adalar » Arnavutköy » Ataşehir » Avcılar » Bağcılar » Bahçelievler » Bakırköy » Başakşehir » Bayrampaşa » Beşiktaş » Beykoz » Beylikdüzü » Beyoğlu » Büyükçekmece » Çatalca » Çekmeköy » Esenler » Esenyurt » Eyüp » Fatih » Gaziosmanpaşa » Güngören » Kadıköy » Kağıthane » Kartal » Küçükçekmece » Maltepe » Pendik » Sancaktepe » Sarıyer » Silivri » Sultanbeyli » Sultangazi » Şile » Şişli » Tuzla » Ümraniye » Üsküdar » Zeytinburnu

Son Yazılar

Hepsini Gör

seyyarlokmaci

0532 159 96 85

©2023, seyyarlokmaci. Wix.com ile kurulmuştur.

bottom of page