top of page
  • Tatlı

Kağıthane Lokmacı Hayır Lokması Fiyatları

Güncelleme tarihi: 9 Nis


"Kağıthane Lokmacı", İstanbul'un Kağıthane ilçesinde faaliyet gösteren ve genellikle lokma tatlısı üretilen işletmeleri ifade eder. Lokma, Türk mutfağında popüler bir tatlıdır ve hamur tatlıları kategorisine girer. Un, şeker, su ve maya gibi yöntemlerle yapılan hamurla, kızartılarak ve daha sonra şerbetle tatlandırılır.



Kağıthane Lokmacıları, Kağıthane ilçesinde özellikle özel etkinlikler, organizasyonlar, doğum günleri, düğünler, mevlitler gibi farklı türden etkinliklerde halka ücretsiz lokma dağıtarak geleneksel bir hizmet sunarlar. Bu tür etkinliklerde lokma tatlısının dağıtılması, tutulanlar arasında dayanışma ve paylaşmanın arttırılmasını sağlayan konular.


kagithane-lokmaci-hayir-lokmasi-fiyatlari
kagithane-lokmaci-hayir-lokmasi-fiyatlari

Çağlayan Lokmacı, Çelitepe Lokmacı, Emniyetevler Lokmacı, Sultan Lokmacı Selim Lokmacı, Gültepe Lokmacı, Gürsel Lokmacı, Harmantepe Lokmacı, Hürriyet Lokmacı, Seyrantepe Lokmacı, Şirintepe Lokmacı, Merkez Lokmacı, Ortabayır Lokmacı, Telsizler Lokmacı, Talatpaşa Lokmacı, Yahya Kemal Lokmacı, Hamidiye Lokmacı, Nurtepe Lokmacı, Mehmet Akif Ersoy Lokmacı, Yeşilce Lokmacı

Son Yazılar

Hepsini Gör

seyyarlokmaci

0532 159 96 85

©2023, seyyarlokmaci. Wix.com ile kurulmuştur.

bottom of page